Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Specialist in Volvo, Lynk & Co, Saab en Opel onderdelen

Contact

Als specialist kennen wij alle typen Volvo, Lynk & Co, Saab en Opel van binnen en van buiten. Hierdoor zijn wij voor u als merkspecialist een volwaardige gesprekspartner. Bestelt u bij ons onderdelen dan krijgt u gegarandeerd de goede.

Contact gegevens

Auto Demontage en Revisiebedrijf Elferink B.V. Mettenkampsweg 6
7468 AH Enter

Tel: (+31) 0547-381539
Email: info@elferink.nl
WhatsApp: 0547-381539
KvK-nr: 081.70.895
BTW-nr: NL8133.51.236.B02

Openingstijden

maandag tot vrijdag : 8:00 tot 17:00
zaterdag 9:00 tot 12:00
zon en feestdagen gesloten.

WhatsApp

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp!
ons nummer is (+31) 0547-381539 
Start het gesprek met een vraag en wij komen hier zo snel mogelijk op terug

Route beschrijving

route

Neem op de A1 (tussen Deventer en Hengelo) de afslag [28] (Rijssen, Goor, Enter). Volg de borden Enter Ga de eerste rotonde recht over. Neem op de tweede rotonde de eerste afslag het industrie terrein 'de Vonder op'. Neem dan de eerste weg links u vind ons na ca. 300 meter aan uw linker hand.

Magazijn

In ons magazijn liggen alle door ons gedemonteerde onderdelen maar ook nieuwe onderdelen van VOLVO, Lynk & CoSAAB en OPEL . Mocht u niet vinden wat u zoekt bel ons dan gerust. Op ons buitenterrein hebben wij nog niet gedemonteerde auto’s staan. Wellicht zit daar het onderdeel op dat u zoekt. Wij kijken graag voor u!

Dus als u het onderdeel niet in ons magazijn vindt open dan de chat-link onder aan de pagina, stuur ons even een mailtje naar info@elferink.nl of bel ons op (+31) 0547-381539

Duurzaam

Hergebruik van onderdelen is volgens de Ladder van Lansink de hoogste vorm van het geven van een tweede leven aan materialen. Wij proberen dan ook zoveel als mogelijk de door ons gedemonteerde auto-onderdelen een nieuw leven te geven in andere voertuigen. Maar ook de niet meer herbruikbare onderdelen vinden via ons bedrijf een weg in de recyclingketen. Hierdoor worden de materialen grotendeels in andere vormen weer toegepast. In samenwerking met onze partner Auto Recycling Nederland zoeken wij continu naar steeds effectievere vormen van recycling.

Gesprekspartner

Als specialist kennen wij alle typen Volvo, Lynk & Co, Saab en Opel van binnen en van buiten. Hierdoor zijn wij voor u als merkspecialist een volwaardige gesprekspartner.

;

Aangesloten bij

stiba
arn
kzd
rdw