Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Specialist in Volvo, Lynk & Co, Saab en Opel onderdelen

Onze Partners

Hier vindt u een overzicht van de bedrijven waar wij mee samenwerken en de instanties waardoor wij erkend zijn.

Stiba

Stiba is de belangen behartiger van de Autodemontage Branche.

KZD

De KZD*** erkenning is de meest uitgebreide erkenning uit de Kwaliteits Zorg Demontage norm. Het heeft veel overeenkomsten met de ISO9001 norm maar dan uitgebreid met diverse eisen die te maken hebben met demontage, eerlijke handel en het bevat een aantal eisen waaraan je moet voldoen om contract partner van ARN te worden.

ARN

Auto Recycling Nederland is een onderneming die de Stiba samen met een aantal andere belangenorganisaties zoals RAI, Focwa en Bovag heeft opgezet om de recycling van auto's te bevorderen. Zij regelen o.a. het afvoeren van de niet rendabele reststoffen uit de auto's die wij demonteren.

STEK

Wij zijn STEK erkent voor de demontage van Airco systemen.

Onze Automatiserings partner

Klik op de afbeelding voor meer informatie over onze automatiserings partner Autonet en de onderdelenlijn.

Magazijn

In ons magazijn liggen alle door ons gedemonteerde onderdelen maar ook nieuwe onderdelen van VOLVO, Lynk & CoSAAB en OPEL . Mocht u niet vinden wat u zoekt bel ons dan gerust. Op ons buitenterrein hebben wij nog niet gedemonteerde auto’s staan. Wellicht zit daar het onderdeel op dat u zoekt. Wij kijken graag voor u!

Dus als u het onderdeel niet in ons magazijn vindt open dan de chat-link onder aan de pagina, stuur ons even een mailtje naar info@elferink.nl of bel ons op (+31) 0547-381539

Duurzaam

Hergebruik van onderdelen is volgens de Ladder van Lansink de hoogste vorm van het geven van een tweede leven aan materialen. Wij proberen dan ook zoveel als mogelijk de door ons gedemonteerde auto-onderdelen een nieuw leven te geven in andere voertuigen. Maar ook de niet meer herbruikbare onderdelen vinden via ons bedrijf een weg in de recyclingketen. Hierdoor worden de materialen grotendeels in andere vormen weer toegepast. In samenwerking met onze partner Auto Recycling Nederland zoeken wij continu naar steeds effectievere vormen van recycling.

Gesprekspartner

Als specialist kennen wij alle typen Volvo, Lynk & Co, Saab en Opel van binnen en van buiten. Hierdoor zijn wij voor u als merkspecialist een volwaardige gesprekspartner.

Aangesloten bij

stiba
arn
kzd
rdw