Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Specialist in Volvo, Lynk & Co, Saab en Opel onderdelen

Elferink Specialist in Volvo, Lynk & Co, Saab en Opel onderdelen

Als Volvo, Lynk & Co, Saab, en Opel specialist in origineel gebruikte, gereviseerde en nieuwe onderdelen nemen wij een bijzondere positie in de markt in. Ons leveringsprogramma bestaat namelijk uit zowel gebruikte, gereviseerde en nieuwe onderdelen. Die wij uiteraard onder garantie leveren.

Specialisatie

Onze focus ligt op maar enkele merken. Van deze merken hebben wij een breed assortiment liggen! Zowel gebruikt, gereviseerd en nieuw. Op onze website www.elferink.nl vindt u een uptodate overzicht van alle onderdelen die in ons magazijn liggen en een catalogus van alle nieuwe en gereviseeerde onderdelen uit ons assortiment.

Revisie

Binnen ons bedrijf beschikken wij over een revisieafdeling. Wij reviseren zowel motoren, versnellingsbakken, cilinderkoppen als remtangen van de door ons gevoerde merken. Doordat wij als specialist de techniek van deze merken hebben doorgrond kunnen wij na door ons uitgevoerde revisie nog vele kilometers rijplezier garanderen.

Garantie

Ons bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse brancheorganisatie van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven (STIBA). Wij hanteren de STIBA garantievoorwaarden welke u kunt inzien via de volgende link

Magazijn

In ons magazijn liggen alle door ons gedemonteerde onderdelen maar ook nieuwe onderdelen van VOLVO, Lynk & CoSAAB en OPEL . Mocht u niet vinden wat u zoekt bel ons dan gerust. Op ons buitenterrein hebben wij nog niet gedemonteerde auto’s staan. Wellicht zit daar het onderdeel op dat u zoekt. Wij kijken graag voor u!

Dus als u het onderdeel niet in ons magazijn vindt open dan de chat-link onder aan de pagina, stuur ons even een mailtje naar info@elferink.nl of bel ons op (+31) 0547-381539

Duurzaam

Hergebruik van onderdelen is volgens de Ladder van Lansink de hoogste vorm van het geven van een tweede leven aan materialen. Wij proberen dan ook zoveel als mogelijk de door ons gedemonteerde auto-onderdelen een nieuw leven te geven in andere voertuigen. Maar ook de niet meer herbruikbare onderdelen vinden via ons bedrijf een weg in de recyclingketen. Hierdoor worden de materialen grotendeels in andere vormen weer toegepast. In samenwerking met onze partner Auto Recycling Nederland zoeken wij continu naar steeds effectievere vormen van recycling.

Gesprekspartner

Als specialist kennen wij alle typen Volvo, Lynk & Co, Saab en Opel van binnen en van buiten. Hierdoor zijn wij voor u als merkspecialist een volwaardige gesprekspartner.

;

Aangesloten bij

stiba
arn
kzd
rdw