Specialist in Opel, Saab en Volvo onderdelen
no image

Saab 9-3 03- 2008

Vragen over deze auto?

Naam *:
E-mail *:
Onderwerp *:
Vraag:
 

Informatie

Merk
Saab
Model
9-3 03-
Type
Voertuignummer
V2513
Bouwjaar
2008
Motortype
Diesel (Turbo)
Cilinderinhoud
1900
Tellerstand
64392
Motorcode
Z19DT
Kleppen
8
Vermogen
88
Versnellingsbak
6 Bak
Versnellingsbakcode
F4
Aandrijving
Voorwiel
Airco
Clima
Deuren
4Dr
Uitvoering
Station
Kleur voertuig
Zwart
Laknummer voertuig
298
Centrale deurvergrendeling
Ja
ABS
Ja
Chassisnummer (VIN)
YS3FB56V88112****

Magazijn

In ons magazijn liggen alle door ons gedemonteerde onderdelen maar ook nieuwe onderdelen van VOLVO, SAAB en OPEL. Mocht u niet vinden wat u zoekt bel ons dan gerust. Op ons buitenterrein hebben wij nog niet gedemonteerde auto’s staan. Wellicht zit daar het onderdeel op dat u zoekt. Wij kijken graag voor u!

Dus als u het onderdeel niet in ons magazijn vindt open dan de chat-link onder aan de pagina, stuur ons even een mailtje naar info@elferink.nl of bel ons op (+31) 0547-381539

Duurzaam

Hergebruik van onderdelen is volgens de Ladder van Lansink de hoogste vorm van het geven van een tweede leven aan materialen. Wij proberen dan ook zoveel als mogelijk de door ons gedemonteerde auto-onderdelen een nieuw leven te geven in andere voertuigen. Maar ook de niet meer herbruikbare onderdelen vinden via ons bedrijf een weg in de recyclingketen. Hierdoor worden de materialen grotendeels in andere vormen weer toegepast. In samenwerking met onze partner Auto Recycling Nederland zoeken wij continu naar steeds effectievere vormen van recycling.

Gesprekspartner

Als specialist kennen wij alle typen Volvo, Saab en Opel van binnen en van buiten. Hierdoor zijn wij voor u als merkspecialist een volwaardige gesprekspartner.

Aangesloten bij

stiba
arn
kzb
rdw