Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Specialist in Volvo, Lynk & Co, Saab en Opel onderdelen
no image

Saab 9-3 03- 2007

Vragen over deze auto?

Naam *:
E-mail *:
Onderwerp *:
Vraag:

Informatie

Merk
Saab
Model
9-3 03-
Type
Voertuignummer
V3096
Bouwjaar
2007
Motortype
Benzine Multipoint Injectie (Turbo)
Cilinderinhoud
2000
Tellerstand
83256
Motorcode
B207E
Kleppen
16
Versnellingsbak
6 Bak
Aandrijving
Voorwiel
Deuren
4Dr
Uitvoering
Sedan
Kleur voertuig
Grijs
Laknummer voertuig
268
Wielbouten
5
Chassisnummer
YS3FF46S77112****

Magazijn

In ons magazijn liggen alle door ons gedemonteerde onderdelen maar ook nieuwe onderdelen van VOLVO, Lynk & CoSAAB en OPEL . Mocht u niet vinden wat u zoekt bel ons dan gerust. Op ons buitenterrein hebben wij nog niet gedemonteerde auto’s staan. Wellicht zit daar het onderdeel op dat u zoekt. Wij kijken graag voor u!

Dus als u het onderdeel niet in ons magazijn vindt open dan de chat-link onder aan de pagina, stuur ons even een mailtje naar info@elferink.nl of bel ons op (+31) 0547-381539

Duurzaam

Hergebruik van onderdelen is volgens de Ladder van Lansink de hoogste vorm van het geven van een tweede leven aan materialen. Wij proberen dan ook zoveel als mogelijk de door ons gedemonteerde auto-onderdelen een nieuw leven te geven in andere voertuigen. Maar ook de niet meer herbruikbare onderdelen vinden via ons bedrijf een weg in de recyclingketen. Hierdoor worden de materialen grotendeels in andere vormen weer toegepast. In samenwerking met onze partner Auto Recycling Nederland zoeken wij continu naar steeds effectievere vormen van recycling.

Gesprekspartner

Als specialist kennen wij alle typen Volvo, Lynk & Co, Saab en Opel van binnen en van buiten. Hierdoor zijn wij voor u als merkspecialist een volwaardige gesprekspartner.

Aangesloten bij

stiba
arn
kzd
rdw